Bestill time her...

En hudanalyse er inkludert i alle ansiktsbehandlinger. Ut ifra denne hudananalysen anbefaler hudterapeuten kunden om bruk av riktig behandling og produkter.

TRIMFORM apparat :
Styrke og trene muskulaturen, Slanking, Øke blodsirkulasjonen, Forme figuren, Øke forbrenningen, Redusere nakke og ryggsmerter, Bytte ut bilringene med muskler, Stramme opp hud, Redusere cellulitt, Trene opp brystmuskulatur
Varighet: 40 min.

Fresh-hudpleie:
En forfriskende ansiktsbehandling. Behandlingen består av rens, peeling, damp, maske og fuktighetskrem.
Anbefales for deg som ønsker en kort og effektiv ansiktsbehandling.
Varighet: 30 min.

Hudpleie:
En nøyere ansiktsbehandling. Behandlingen består av rens, peeling, damp, utrensing, ansiktsmassasje, maske, fuktighetskrem og en avslappende skulder- og nakkemassasje.
Anbefales for deg som har litt større hudproblemer.
Varighet: 60 min.

Komplett hudpleie:
En komplett ansiktsbehandling. Behandlingen består av en avslappende ryggmassaje, rens, peeling, damp, utrensing, ansiktsmassasje, maske, fuktighetskrem, ansiktsmassasje og skulder- og nakkemassasje.
Anbefales for deg som ønsker en omfattende ansiktsbehandling og velvære.
Varighet: 90 min.

Airbrush Tanning:
Selvbrunsspray.
Dette er for deg som ønsker å bli nydelig brun på 10 min.

Kroppsmassasje:

Reiki healing-behandling: Reiki er en healing-metode. Terapeuten flytter hendene sine over pasientens kropp fra forskjellige posisjoner. Slik sender terapeuten helbredende energi til pasienten. Reiki anbefales mot stress, soveproblemer og depresjon.
Varighet: 60 min.

Aromamassasje: Dette er en behandling hvor vi bruker naturlige aromatiske oljer for å gi kroppen en total følelse av velvære.
Varighet: etter kundens ønske.

Klassiskmassasje: Dette er en avstressende behandling. Anbefales for deg som har ømme og anspente muskler.
Varighet: etter kunden ønske.

SPA-kroppsbehandling: Dermalogica SPA-kroppsterapisystem og spesial teknikker gjør at denne behandlingen er nøyaktig tilpasset dine behov. Kroppsbehandlingen begynner med en profesjonell konsultasjon og vår unike Body Mapping-analyse hvor hudterapeuten kan designe en optimal kroppsbehandling for hver enkelt klient. Opplev det nyeste inne SPA-terapier med mineralsaltskrubb, hydrosyreterapier og enzimatiskebehandlinger. Du vil også få en avgiftende og stressreduserende oljemassasje. En oppvarmet, skreddersydd Dermalogica-kroppsinnpakning påføres for å gi huden mineraler og sporstoffer, fuktighet og avgiftning. Mens du ligger innpakket, vil du motta en avslappende trykkpunktsmassasje i hodebunnen.

Saltskrubb Eksfoliering:
Dette er en ideell forberedende behandlingsskrubb, slik blir døde hudceller og slaggstoffer på hudoverflaten fjernet, samtidig som behandligen virker avslappende på klienten.

Dermalogica Total Eye Care:
Dette er en øyebehandling. Behandlingen består av rens, peeling, damp og maske. Massasjen kombineres med trykkpunktsmassasje og løfting av musklene og en drenerende massasje.
Anbefales for deg som har trette, stresset øyne.
Varighet: 40 min.

Fotpleie:
Behandling av føtter består av: vask, rens, justering av negler med behandling av hard hud og ujevnheter. I tillegg får du en avslappende fotmassasje.
Du kan få også fransk pedikyr og fargelakk, men du må regne med at dette tar lengre tid og koster litt ekstra.
Parafinvoks: En behandling hvor føttene dine blir badet i en maske. Slik blir føttene dine veldig myke. Anbefales spesielt for deg som har tørre føtter.

Hands:
Manikyr: Vi pleier hender, fingrer, negler. Behandlingen starter med å rensing av hendene, filing av negler, peeling og påføring av håndkrem.
Du kan også få parafinvoks hvor du får thermoshansker som hjelper deg som har sprukne hender. Dette tar litt lengre tid og koster litt ekstra.
I tillegg kan du også få fransk manikyr og fargelakk. Dette tar litt lengre tid og koster litt esktra.

Brasiliansk voksing (kun for damer):
Dette er en voksbehandling hvor du får fjernet kjønnshårene i skrittet.

 
Webmaster © 2005 - Hoff Clinique Hud- & Fotpleie - Ansvarsfraskrivelse
Hoffsv. 10 0275 Oslo, Norway Tel: 23 29 49 90
Design - Hotell - Promotering: GSL Technologies Inc,  + 1 905 231 9713